Hjem > Hva skjer? > Hva skjer?
Hva skjer ved Senteret:
 
Årets sommertur for brukerne av Senteret går til galleri Rønningen i Kilebygda lørdag 2.juni. Minner om at påmeldingsfristen er innen 25.mai. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål. :)
 
I tillegg til at senteret er stengt på helligdager, holder vi stengt 6-8 juni pga landkonferanse. Dersom du har behov for å snakke med noen disse dagene, ring Landsdekkende telefon for incest-og seksuelt misbrukte 800 57 000. 
I tillegg til de vanlige dagene med åpent hus,kafekvelder og temakvelder, har vi i år startet opp med tematimer for brukerne av Senteret. Disse tematimene foregår hver tirsdag fra klokken 12.00-13.00 (i åpent hus-tida). Personalet rullerer på å holde tematimen og vi tar opp forskjellige temaer som vi vet kan være viktige for mange utsatte. De aktuelle temaene blir presentert tidlig på tirsdagen. Rammene for tematimen er: "førstemann til mølla" og har maks fem brukere per gang. Så syns du dette virker interessant, meld deg på til en av oss ansatte i god tid før klokka 12.00 den dagen tematimen skal være. :)


 
lys.jpg

Velkommen til Åpent hus hver tirsdag fra kl 1000 - 1400, og torsdag fra kl 13:30 - 15:00. Mer informasjon om åpent hus finner du under egen fane i menyen.

 
Angående temakvelder og kafekvelder, se under egen fane i menyen


 

 
Incest og seksuelle overgrep skal tales ihjel - ikke ties ihjel!